Paplašiniet viesu uzņemšanas uzņēmējdarbību

Apspriediet to, kā paplašināt savu uzņēmējdarbību, tostarp kalendāra pārvaldību, sezonalitāti, atbilstību prasībām un partnersaimnieku iesaistīšanu.

Foruma iezīmes

Sarunas

Murielle
@Emceee•Francija

Airbnb nodevas

Atlasiet reakciju
Murielle
@Emceee•Francija

Airbnb nodevas

Atlasiet reakciju
Tina
@Tina13965•Amerikas Savienotās Valstis

Sveika, Airbnb kopiena!

Man pieder izcils īstermiņa īres mājoklis Sietlā, Vašingtonas štatā, ar skaistām mēbelēm un virtuves piederumiem. Man ir 4,9 zvaigžņu vērtējums par viesiem piedāvāto komfortu un papildērtībām. Citu dzīves apstākļu dēļ esmu nolēmusi pārtraukt īstermiņa īri un vēlos pārdot mēbeles. Ja esat jauns saimnieks, kurš vēlas ierīkot savu Airbnb mājokli, varat iegādāties kvalitatīvas mēbeles par labu cenu.

Lūdzu, sazinieties ar mani.

Atlasiet reakciju
Florencia
@Florencia234•Buenosairesa, Argentīna

Sveiki visiem!

Es dzīvoju Argentīnā un saņemu maksājumus kontā Argentīnas pesos valūtā. Ar to man nekad nav bijušas problēmas, līdz šim.

Es saņēmu daļu no maksājuma, bet ne pilnu maksājumu par uzturēšanos.

Atlasiet reakciju
Emiel
@Emiel1•Leeuwarden, The Netherlands

Vai rezervācija ir veikta vairāk nekā 28 naktīm?

Atlasiet reakciju

Pievienojieties sarunai

Forums saimniekiem visā pasaulē – vienuviet saņemiet ieteikumus, dalieties padomos un attīstiet savu uzņēmējdarbību.

Mark
@Mark1322•Jewett, Teksasa

Mēģinu noskaidrot, kā Airbnb aprēķina uzkopšanas maksu. 14. Laba cena. Vai viss ir tāpat īstermiņa rezervācijām salīdzinājumā ar ilgtermiņa rezervācijām?

Atlasiet reakciju
Emiel
@Emiel1•Leeuwarden, The Netherlands

Sludinājumam varat pievienot divas uzkopšanas maksas – vienu īstermiņa rezervācijām (ne vairāk kā 2 naktis) un otru ilgtermiņa rezervācijām.

Uzkopšanas maksā jāiekļauj arī 15,5% liela saimnieka nodeva.

Atlasiet reakciju
Lenaick
@Lénaïck•Francija

Sveiki! Pašlaik esmu privāts saimnieks, un tagad man ir SIRET numurs. Vēlos atjaunināt savu profilu un pāriet uz profesionāla saimnieka statusu. Esmu aktivizējis funkciju sadaļā "Rīki izmitināšanas profesionāļiem". Nekas nenotiek, man neparādās izvēlne "Informācija par uzņēmumu".

Kā man rīkoties? Paldies par palīdzību.

Atlasiet reakciju
Biedrs

Labdien!

Mēs esam "Perle d'Essaouira" – Esavīrā esošs konsjerža pakalpojumu uzņēmums, kas specializējas īstermiņa īres mājokļu pārvaldībā un apkalpošanā.

Mēs piedāvājam arī savus pakalpojumus attālināti, jo īpaši visā digitālajā jomā:

Atlasiet reakciju