Sludinājuma optimizēšana

Saņemiet padomus par sludinājuma izveidi un mājokļa sagatavošanu, tostarp par bildēm, aprakstiem, papildērtībām, uzturēšanu un mājokļa noteikumiem.

Foruma iezīmes

Sarunas

Aktuāli

Toby
@EdenStayz•Apvienotā Karaliste

Esmu Tobijs no Akras, Ganas.

Es noteikti vēlos uzlabot savu sludinājumu un gūt vairāk ieskatu no pieredzējušiem saimniekiem.

Šobrīd manas lielākās bažas ir par to
, kā palielināt rezervāciju skaitu un panākt, lai mans sludinājums izceltos citu vidū, vienlaikus gādājot par to, lai viesiem būtu nevainojama pieredze.

Droši pastāstiet man, ko varu darīt, lai uzlabotu savu sludinājumu.

Lūk, sludinājuma saite: airbnb.com/h/edencourt

Darryl
@Darryl97•Santa Fe, Ņūmeksika

Sveiki! Esmu saimnieks jau vairākus gadus, un parasti Tusonā ir intensīva sezona, kad laiks kļūst vēsāks, taču šī sezona ir sākusies briesmīgi, un es nesaņemu NEVIENU rezervāciju. Tāpēc es nolēmu publicēt savu sludinājumu un lūgt kopienas atsauksmes/idejas.

Saite uz īpašumu ir šeit…

airbnb.com/h/tucson-adobe

Paldies

Dārils

Mark
@Mark6458•Montclair, Ņūdžersija

Sveiki, kopienas dalībnieki!

Šī patiešām ir sarežģīta situācija. Es turpinu sazināties ar supersaimnieku atbalsta dienestu saistībā ar šo problēmu.

Meklējot pilsētu, kurā atrodas mans mājoklis, dzīvoklis tiek parādīts zem tās, un tiek rādīta blakus esošā pilsēta.

Atlasiet reakciju
Sebastian
@Sebastian1837•Alicante, Spānija

Manam dzīvoklim ir tūrisma licence līdz 2027. gadam, taču tīmekļa vietnē man nav iespējas rezervēt dzīvokli uz mazāk nekā 10 dienām. Kas man jādara?

Atlasiet reakciju
Emilie
@Emilie01•Londona, Apvienotā Karaliste

Sveiki, !

Vai pārbaudījāt savos iestatījumos, vai ir noteikts kaut kas attiecībā uz minimālo uzturēšanās ilgumu? Šajā rakstā ir paskaidrots, kā 👉️ Iestatīt minimālo un maksimālo nakšu skaitu savam mājoklim, un tas varētu būt noderīgi.

Informējiet mūs, ja tas palīdz jums atrisināt problēmu vai ja jums ir vajadzīgi vēl citi padomi!

Atlasiet reakciju
Frankie
@Frankie144•Losandželosa, Kalifornija

Sveiki. Vai kāds, lūdzu, var man palīdzēt? Kāds viesis man sniedza 1 zvaigznes vērtējumu. (Pirmais vērtējums, kas nav 5 zvaigznes, no 45 vērtējumiem.) Būtībā tas bija atriebīgs vērtējums saistībā ar zaudējumu atlīdzināšanas prasību. Airbnb to nenoņēma… vienkārši noraidīja bez iemesla. Vai kāds, lūdzu, var man pastāstīt, ko šajā situācijā darīt? Es vēlētos, lai šis pirmais 1 zvaigznes vērtējums tiktu dzēsts. Paldies!

Atlasiet reakciju
Roseli
@RoseliMazzarello•Sanpaulu, Brazīlija

, lai Airbnb apsvērtu iespēju dzēst atriebības nolūkā sniegtu vērtējumu, ir svarīgi pierādīt, ka tas bija tieša reakcija uz maksu vai viesa saukšanu pie atbildības par zaudējumiem.

Airbnb atbalsta komanda analizē faktus un notikumu hronoloģiju. Tāpēc iesaku veikt šādas darbības:

1. Sakārtojiet faktu hronoloģiju, apkopojot precīzus datumus un laikus attiecībā uz: viesa izrakstīšanos; zaudējumu atlīdzināšanas pieprasījuma iesniegšanu AirCover/Risinājumu centrā; 1 zvaigznes vērtējuma publicēšanu.

Atlasiet reakciju
Odile
@Odile007•Bordeaux, Francija

Ir jāiesniedz apelācija, uzsverot jēdzienu "atriebības atsauksme" (
retaliatory review) un norādot hronoloģiju (kompensācijas pieprasījums iesniegts pirms viņa atsauksmes). Tas, pēc būtības, ir oficiālais atcelšanas iemesls saskaņā ar noteikumiem.

Turpretī, ja saņem otru atteikumu, tas ir sarežģītāk…

Tieši tas ar mani notiek: pati atbalsta dienesta konsultante man teica, lai iesniedzu kompensācijas pieprasījumu. Kad es viņai paskaidroju, ka labprātāk gribētu nogaidīt līdz vērtēšanas perioda beigām, lai izvairītos no atriebīgas atsauksmes, viņa man apliecināja, ka šīs vērtēšanas tiek dzēstas.

Tas turpinās jau vairāk nekā mēnesi, lai gan es lūdzu, lai viņi vēlreiz noklausītos telefona sarunas ierakstu, kas pierāda, ka es tikai izpildīju atbalsta dienesta norādījumus. Esmu ļoti dusmīga.

Atlasiet reakciju
Daniëlle
@Danielle402•Nīderlande

Labvakar!

Tikko saņēmu brīdinājumu no Airbnb, jo kāds viesis man sniedza 3 zvaigžņu vērtējumu. Un ka es savā sludinājumā, iespējams, esmu norādījusi nepatiesu informāciju.

Es vēlos nekavējoties šo jautājumu atrisināt;

Atlasiet reakciju
Natascha Und Christian
@Natascha_M•Biberwier, Austrija

Man arī jau bija 4 zvaigžņu vērtējums – "Paskaties, ko vari uzlabot", lai gan 4 zvaigznes nozīmē "ļoti labi". Tas viss ir automatizēts.

Atlasiet reakciju
Joëlle
@Joelle•Cannes, Francija

Sveika, @Danielle402
!
Es piekrītu @Emilie1, un ņem vērā, ka saimnieki, kuriem ir 4 zvaigžņu atsauksme, kas it kā ir "ļoti laba", saņem tieši tādu pašu automātisko e-pasta ziņojumu. Tas arī ir ļoti nomācoši!

Ja kādreiz mums būtu radušās šaubas, vienīgais Airbnb pieņemamais vērtējums patiešām ir 5 zvaigžņu vērtējums. Jebkurš zemāks vērtējums izraisa šo brīdinājumu.

Atlasiet reakciju

Pievienojieties sarunai

Forums saimniekiem visā pasaulē – vienuviet saņemiet ieteikumus, dalieties padomos un attīstiet savu uzņēmējdarbību.

Guillaume
@Guillaume1214•Ottawa, Kanāda

Sveiki visiem!

Ceru, ka kāds šeit ir saskāries ar ko līdzīgu un var sniegt kādu padomu.

Es nesen, augustā, iegādājos kotedžu un drīz pēc īpašumtiesību iegūšanas izveidoju savu Airbnb sludinājumu. Apmēram piecas dienas pēc sludinājuma publicēšanas es saņēmu paziņojumu par gaidāmu noņemšanu, kurā bija norādīts, ka mans īpašums tiek uzskatīts par sludinājuma dublikātu.

Atlasiet reakciju
Joëlle
@Joelle•Cannes, Francija

Sveiki, @Guillaume1214
!
Es varu iedomāties, cik jūs esat neapmierināts! Nekad neesmu dzirdējis par sludinājumu, kas atzīts par tādu, kas nav dublikāts, ko var atkārtoti publicēt un pēc tam atkal bloķēt!!

Es atzīmēšu dažus kopienas vadītājus, lai noskaidrotu, vai viņi var palīdzēt jūsu situācijā un vismaz panākt, lai to atkārtoti izskata atbilstošā komanda. @Bhumika @Quincy @Paula @Rebecca

Ceru, ka šī problēma tiks ātri atrisināta, Giljām🤞 Žoela

Atlasiet reakciju
Toby
@EdenStayz•Apvienotā Karaliste

Esmu Tobijs no Akras, Ganas.

Es noteikti vēlos uzlabot savu sludinājumu un gūt vairāk ieskatu no pieredzējušiem saimniekiem.

Šobrīd manas lielākās bažas ir par to
, kā palielināt rezervāciju skaitu un panākt, lai mans sludinājums izceltos citu vidū, vienlaikus gādājot par to, lai viesiem būtu nevainojama pieredze.

Droši pastāstiet man, ko varu darīt, lai uzlabotu savu sludinājumu.

Atlasiet reakciju
Genichiro
@Genichiro0•Hashimoto, Japāna

Priecājos iepazīties.

Iespējams, būtu labāk nepublicēt savu Wi-Fi paroli vai Netflix ekrānuzņēmumu.

Atlasiet reakciju
Susan
@Susan6573•Apvienotā Karaliste

Sveiks, Tobi!

Izskatās jauki, bet izskatās arī sarežģīti un mākslīgi. Atvainojiet, ja kļūdos. Pāris lietas – kāpēc cilvēki neuzņem bildes ar atvērtiem aizkariem, lai telpa būtu piepildīta ar gaismu, un neizslēdz televizoru?

Jūsu mājoklis ir aprakstīts kā tāds, kurā ir 3 guļamistabas un 3,5 vannasistabas, bet jūsu reklāmas tekstā ir norādīts: 2 guļamistabas un 2,5 vannasistabas, un jūs atkārtojaties. Rakstiet īsāk. Man kļuva garlaicīgi apmēram pusceļā, un es pārtraucu lasīt.

Atlasiet reakciju