Izcila viesmīlība

Pastastiet, kā gādāt par izcilu viesmīlību, tostarp saziņas, viesu pieredzes un atsauksmju jomā.

Foruma iezīmes

Sarunas

Ben-Nasser
@Bennasser•Francija

Sveiki visiem! 👋

Man šķiet, ka mūsdienās tīrs mājoklis labā atrašanās vietā, kas atbilst sludinājumam… ir gandrīz kļuvis par minimālo, ko sagaida.

Šķiet, ka tas, kas patiešām rada atšķirību, arvien vairāk izpaužas citos aspektos:

saziņa, paredzēšana, atsaucība, uzmanība, ko pievērš ceļotājam, un veids, kā tiek risināti neparedzēti gadījumi.

Atlasiet reakciju
Tuija
@Tuija2•Somija

ii

Atlasiet reakciju
Geraldo Rocha
@GeraldoRocha•Riodežaneiro, Brazīlija

Brazīlijā mēģinājumi veikt agrīnu reģistrēšanos un vēlu izrakstīšanos ir kļuvuši par tendenci. Ja jūs to neatļaujat, tas kļūst par iemeslu 3 punktu vērtējumam.

Atlasiet reakciju
Ryan
@Ryan4504•San Diego, Kalifornija

Man ir īrnieks, kurš savas "Tesla" automašīnas uzlādēšanai izmanto elektroauto uzlādes vadu, ko izvelk pa virtuves logu. Kā es varu to regulēt?

Atlasiet reakciju
Valerion Apartments And Hospitality
@Nik1998•Albānija

Sveiki visiem! 👋

Esmu jauns saimnieks no Tirānas, Albānijas, un labprāt sazinātos ar pieredzējušākiem saimniekiem un saņemtu atklātas atsauksmes.

Es sāku uzņemt viesus aptuveni pirms 45 dienām un pašlaik pārvaldu vairākus dzīvokļus, kas atrodas netālu no Tirānas starptautiskās lidostas. Dzīvokļi ir paredzēti galvenokārt īstermiņa uzturēšanās vajadzībām, ceļotājiem, kuriem nepieciešama naktsmītne tuvumā lidostai, pāriem, ģimenēm un viesiem, kuri apmeklē Albāniju.

Atlasiet reakciju
Julio
@juliocramirez•Mehiko, Meksika

Ir viesi, kuri ir veikuši rezervāciju pie manis, un kāda no manis neatkarīga iemesla dēļ viņi neierodas vai neienāk mājoklī. Problēma ir tā, ka viņi sniedz atsauksmes ar ļaunu nolūku un aizvainojumu. Manuprāt, ja viņi neizmanto mājokli, viņiem nevajadzētu rakstīt atsauksmes, jo tās kaitē saimniekiem.

Atlasiet reakciju
Juan Barros
@Juanbarros•Medeljina, Kolumbija

Sveiki, ! Šādā gadījumā jūs varat, izmantojot atbalsta dienestu, pamatoti lūgt Airbnb dzēst šo atsauksmi, jo tā neatbilst noteikumu prasībām.

Ar sveicieniem,

Huans

Atlasiet reakciju

Pievienojieties sarunai

Forums saimniekiem visā pasaulē – vienuviet saņemiet ieteikumus, dalieties padomos un attīstiet savu uzņēmējdarbību.

Alexis
@Alexandre308•Monpeljē, Francija

Sveicināti, kopienas dalībnieki!

Esmu supersaimnieks kopš 2013. gada, un tagad esmu nonācis absurdā situācijā saistībā ar klientu atbalsta dienestu.

Fakti: Pēc ceļotājas (Veronikas) priekšlaicīgas izrakstīšanās trešdien, 30. septembrī (par 3 neizmantotām naktīm), atbalsta dienests veica atmaksu 300 € apmērā.

Atlasiet reakciju
Helen
@Helsi247•Bristol, Apvienotā Karaliste

Vai jūs piekritāt, ka viesis var izrakstīties agrāk, mainot datumus, lai viņam būtu tiesības saņemt atmaksu, kas nav paredzēta jūsu atcelšanas politikā?

Ja tā, tad jums ir taisnība – datumiem vajadzēja būt pieejamiem.

Kāpēc viesis nolēma doties prom agrāk?

Atlasiet reakciju
Rosa María
@Rosa_MarIA2601•Spānija

Labrīt! Es uz laiku paslēpu savu sludinājumu, bet tagad, kad to atkal esmu aktivizējis, es neredzu rezervāciju vēsturi. Sadaļā ŠODIEN vairs nav redzama opcija VISAS MANAS REZERVĀCIJAS. Kā es varu to atrisināt?

Ar sveicieniem

Atlasiet reakciju
Federico
@Federico1439•Roma, Itālija

Esmu pieredzējis partnersaimnieks ar stabilu pieredzi viesu uzņemšanas pārvaldībā un viesu apkalpošanā. Es piedāvāju palīdzēt jums jūsu dzīvokļu operatīvajā pārvaldībā, jo īpaši šādos jautājumos:

• Reģistrēšanās klātienē un uzņemšana: uzņemšana, atslēgu nodošana un detalizēts skaidrojums par mājokli un apkārtni

• Izrakstīšanās un pārbaude: izrakstīšanās vadība, īpašuma un tā satura stāvokļa pārbaude pirms sagatavošanas nākamajiem viesiem.

• Elastīgums un pieejamība: viesu kavēšanās gadījumu risināšana un atbalsts jebkādu ārkārtas situāciju gadījumā uzturēšanās laikā.

• Saziņa ar uzkopšanas komandu: ātra koordinācija, lai nodrošinātu, ka starp viesu uzturēšanās reizēm naktsmītne vienmēr ir nevainojamā stāvoklī.

Es strādāju Romā (ideālajā gadījumā Romā centrā)

Atlasiet reakciju