Brazīlijā mēģinājumi veikt agrīnu reģistrēšanos un vēlu izrakstīšanos ir kļuvuši par tendenci. Ja jūs to neatļaujat, tas kļūst par iemeslu 3 punktu vērtējumam.
Paldies, Geraldo! Tas ir ļoti interesanti, jo tas arī parāda, cik ļoti var atšķirties gaidas atkarībā no tirgiem un ceļotāju paradumiem.
Taču jūsu piemērs rada nopietnu jautājumu: kur jūs personīgi novelkat robežu starp izcilas viesmīlības piedāvāšanu un izvairīšanos no tā, ka daži papildu pakalpojumi tiek uzskatīti par automātiski pienākošiemies?
Man būtu interesanti uzzināt jūsu viedokli par šo jautājumu, jo īpaši attiecībā uz agrīnu reģistrēšanos un vēlu izrakstīšanos.
Savā īpašumā esmu pārstājis pieņemt rezervācijas, nebaidoties no atriebības vērtējumos. Katru reizi, kad saņemu rezervāciju, nosūtu ziņojumu, kurā jautāju, vai viesis ir pievērsis uzmanību reģistrēšanās un izrakstīšanās laikiem, kā arī ielidošanas un izlidošanas reisu laikiem. Ka, ja viesim ir nepieciešams pavadīt īpašumā vēl kādu laiku, viņš jau var rezervēt vēl vienu nakti vai vairāk pirms ierašanās vai pēc izrakstīšanās, lai viņa ceļojums būtu ērtāks, bez steigas un bez stresa. Un es izbeidzu šo praksi iekasēt papildu maksu par agrīnu reģistrēšanos vai vēlu izrakstīšanos. Turklāt nelielā papildu maksa nav tā vērta, jo tā aizņemtu vēl vienu nakti.