Alexis
@Alexandre308•Monpeljē, Francija

Atmaksāšana ceļotājam, neatbrīvojot datumus kalendārā: atbalsta dienests slēdz manas iesniegtās problēmas, nesniedzot atbildi (supersaimnieks jau 13 gadus)

Sveicināti, kopienas dalībnieki!

Esmu supersaimnieks kopš 2013. gada, un tagad esmu nonācis absurdā situācijā saistībā ar klientu atbalsta dienestu.

Fakti: Pēc ceļotājas (Veronikas) priekšlaicīgas izrakstīšanās trešdien, 30. septembrī (par 3 neizmantotām naktīm), atbalsta dienests veica atmaksu 300 € apmērā.

Airbnb kļūda: Darbinieks, kurš izskatīja šo lietu, veica manuālu atmaksu, nemainot rezervācijas datumus sistēmā. Rezultāts: mans kalendārs palika bloķēts uz ceļotājas vārda līdz teorētiskajam uzturēšanās beigu datumam (3. oktobrim).

Zaudējumi: Papildus tam, ka no maniem ienākumiem tika atskaitīti 300 €, Airbnb faktiski man neļāva atkārtoti publicēt sava mājokļa sludinājumu un izīrēt to šajās 3 dienās. Tas ir dubults sods, ko tieši izraisījusi aģenta pieļauta procedūras kļūda.

Atbalsta dienesta rīcība: Kopš ceturtdienas tas ir bijis kā šķēršļu josla: solījumi atzvanīt, kas nekad netiek izpildīti, aģentu veikta nepamatota iesniegumu slēgšana un atteikšanās ņemt vērā zaudētos ienākumus, ko radījušas viņu pašu tehniskās kļūmes.

Vai citiem saimniekiem ir izdevies saņemt kompensāciju par šāda veida iekšēju kļūdu, ko pieļāvis lietas izskatītājs (Case Manager)? Kā jums izdevās izvest savu lietu no 1. līmeņa atbalsta automātiskā cikla?

Paldies par jūsu atsauksmēm!

2 atbildespirms 2 dienām
Atlasiet reakciju

Airbnb oficiālā platforma saimniekiem

Saņemiet ieteikumus, dalieties padomos un nosviniet panākumus – visu vienuviet.

2 atbildes

Helen
@Helsi247•Bristol, Apvienotā Karaliste

Vai jūs piekritāt, ka viesis var izrakstīties agrāk, mainot datumus, lai viņam būtu tiesības saņemt atmaksu, kas nav paredzēta jūsu atcelšanas politikā?

Ja tā, tad jums ir taisnība – datumiem vajadzēja būt pieejamiem.

Kāpēc viesis nolēma doties prom agrāk?

1 atbildepirms 2 dienām
Atlasiet reakciju
Marco
@Guajira•Kolumbija

Labdien! Arī man ir jāuzņem gados vecāks viesis, un es domāju, ka daudzi no jums to jau ir darījuši. Pēc tam, kad viesis bija saņēmis dzīvokli labā stāvoklī, Viņš aizgāja, sakot, ka dzīvoklis ir briesmīgs, un mums jāuzmanās no šiem viesiem, jo viņi nāk, lai sabojātu mums visiem uzturēšanos.

pirms 7 stundām
Atlasiet reakciju
Ben-Nasser
@Bennasser•Francija

Sveiki visiem! 👋

Man šķiet, ka mūsdienās tīrs mājoklis labā atrašanās vietā, kas atbilst sludinājumam… ir gandrīz kļuvis par minimālo, ko sagaida.

Šķiet, ka tas, kas patiešām rada atšķirību, arvien vairāk izpaužas citos aspektos:

saziņa, paredzēšana, atsaucība, uzmanība, ko pievērš ceļotājam, un veids, kā tiek risināti neparedzēti gadījumi.

Tāpēc rodas nopietns jautājums:

Vai, jūsuprāt, 5 ⭐️ tiek iegūti galvenokārt pateicoties mājoklim… vai arī pateicoties tam, kāda pieredze tiek radīta saistībā ar to?

Un, ja jums būtu jāizvēlas viens vienīgs elements, kas uzturēšanos padara no "ļoti labas" par "lielisku", kurš tas būtu?

Man ir interesanti uzzināt jūsu viedokli, jo domāju, ka mums visiem nav vienāds skatījums uz šo jautājumu.

Ryan
@Ryan4504•San Diego, Kalifornija

Man ir īrnieks, kurš savas "Tesla" automašīnas uzlādēšanai izmanto elektroauto uzlādes vadu, ko izvelk pa virtuves logu. Kā es varu to regulēt?

Valerion Apartments And Hospitality
@Nik1998•Albānija

Sveiki visiem! 👋

Esmu jauns saimnieks no Tirānas, Albānijas, un labprāt sazinātos ar pieredzējušākiem saimniekiem un saņemtu atklātas atsauksmes.

Es sāku uzņemt viesus aptuveni pirms 45 dienām un pašlaik pārvaldu vairākus dzīvokļus, kas atrodas netālu no Tirānas starptautiskās lidostas. Dzīvokļi ir paredzēti galvenokārt īstermiņa uzturēšanās vajadzībām, ceļotājiem, kuriem nepieciešama naktsmītne tuvumā lidostai, pāriem, ģimenēm un viesiem, kuri apmeklē Albāniju.

Līdz šim pieredze ir bijusi ļoti pozitīva. Esam sākuši saņemt rezervācijas un pirmās atsauksmes, un esmu patiesi apmierināts ar viesu līdz šim sniegtajām atsauksmēm.

Tomēr, tā kā esmu vēl tikai iesācējs viesu uzņemšanā, zinu, ka daudz ko varu uzlabot.

Es patiesi novērtētu jūsu godīgo viedokli par manu profilu un sludinājumiem:

• Kā jūs domājat, ko es līdz šim daru labi?
• Ko es varētu uzlabot savās bildēs, aprakstos, cenās vai sludinājuma iestatījumos?
• Vai mans profils no viesa skatpunkta izskatās profesionāls un uzticams?
• Vai pamanāt kādas kļūdas vai neizmantotas iespējas?
• Kādus padomus jūs sniegtu kādam, kurš viesu uzņemšanā darbojas tikai dažus mēnešus?
• Un kam jūs personīgi pievērstu uzmanību, lai palielinātu rezervāciju skaitu, saņemtu vairāk atsauksmju un uzlabotu sludinājuma pamanāmību Airbnb platformā?

Esmu gandarīts saņemt godīgu un konstruktīvu kritiku. Es daudz labprātāk mācītos no pieredzējušiem saimniekiem tagad, nekā vēlāk atkārtotu kļūdas.

Jau iepriekš paldies, un novēlu visiem daudz veiksmīgu rezervāciju un lieliskus viesus! 🏡

Ar cieņu!

Julio
@juliocramirez•Mehiko, Meksika

Ir viesi, kuri ir veikuši rezervāciju pie manis, un kāda no manis neatkarīga iemesla dēļ viņi neierodas vai neienāk mājoklī. Problēma ir tā, ka viņi sniedz atsauksmes ar ļaunu nolūku un aizvainojumu. Manuprāt, ja viņi neizmanto mājokli, viņiem nevajadzētu rakstīt atsauksmes, jo tās kaitē saimniekiem.

Alexis
@Alexandre308•Monpeljē, Francija

Sveicināti, kopienas dalībnieki!

Esmu supersaimnieks kopš 2013. gada, un tagad esmu nonācis absurdā situācijā saistībā ar klientu atbalsta dienestu.

Fakti: Pēc ceļotājas (Veronikas) priekšlaicīgas izrakstīšanās trešdien, 30. septembrī (par 3 neizmantotām naktīm), atbalsta dienests veica atmaksu 300 € apmērā.

Airbnb kļūda: Darbinieks, kurš izskatīja šo lietu, veica manuālu atmaksu, nemainot rezervācijas datumus sistēmā. Rezultāts: mans kalendārs palika bloķēts uz ceļotājas vārda līdz teorētiskajam uzturēšanās beigu datumam (3. oktobrim).

Zaudējumi: Papildus tam, ka no maniem ienākumiem tika atskaitīti 300 €, Airbnb faktiski man neļāva atkārtoti publicēt sava mājokļa sludinājumu un izīrēt to šajās 3 dienās. Tas ir dubults sods, ko tieši izraisījusi aģenta pieļauta procedūras kļūda.

Atbalsta dienesta rīcība: Kopš ceturtdienas tas ir bijis kā šķēršļu josla: solījumi atzvanīt, kas nekad netiek izpildīti, aģentu veikta nepamatota iesniegumu slēgšana un atteikšanās ņemt vērā zaudētos ienākumus, ko radījušas viņu pašu tehniskās kļūmes.

Vai citiem saimniekiem ir izdevies saņemt kompensāciju par šāda veida iekšēju kļūdu, ko pieļāvis lietas izskatītājs (Case Manager)? Kā jums izdevās izvest savu lietu no 1. līmeņa atbalsta automātiskā cikla?

Paldies par jūsu atsauksmēm!