Atmaksāšana ceļotājam, neatbrīvojot datumus kalendārā: atbalsta dienests slēdz manas iesniegtās problēmas, nesniedzot atbildi (supersaimnieks jau 13 gadus)
Sveicināti, kopienas dalībnieki!
Esmu supersaimnieks kopš 2013. gada, un tagad esmu nonācis absurdā situācijā saistībā ar klientu atbalsta dienestu.
Fakti: Pēc ceļotājas (Veronikas) priekšlaicīgas izrakstīšanās trešdien, 30. septembrī (par 3 neizmantotām naktīm), atbalsta dienests veica atmaksu 300 € apmērā.
Airbnb kļūda: Darbinieks, kurš izskatīja šo lietu, veica manuālu atmaksu, nemainot rezervācijas datumus sistēmā. Rezultāts: mans kalendārs palika bloķēts uz ceļotājas vārda līdz teorētiskajam uzturēšanās beigu datumam (3. oktobrim).
Zaudējumi: Papildus tam, ka no maniem ienākumiem tika atskaitīti 300 €, Airbnb faktiski man neļāva atkārtoti publicēt sava mājokļa sludinājumu un izīrēt to šajās 3 dienās. Tas ir dubults sods, ko tieši izraisījusi aģenta pieļauta procedūras kļūda.
Atbalsta dienesta rīcība: Kopš ceturtdienas tas ir bijis kā šķēršļu josla: solījumi atzvanīt, kas nekad netiek izpildīti, aģentu veikta nepamatota iesniegumu slēgšana un atteikšanās ņemt vērā zaudētos ienākumus, ko radījušas viņu pašu tehniskās kļūmes.
Vai citiem saimniekiem ir izdevies saņemt kompensāciju par šāda veida iekšēju kļūdu, ko pieļāvis lietas izskatītājs (Case Manager)? Kā jums izdevās izvest savu lietu no 1. līmeņa atbalsta automātiskā cikla?
Paldies par jūsu atsauksmēm!