Toby
@EdenStayz•Apvienotā Karaliste

Novērtēt manu sludinājumu

Esmu Tobijs no Akras, Ganas.

Es noteikti vēlos uzlabot savu sludinājumu un gūt vairāk ieskatu no pieredzējušiem saimniekiem.

Šobrīd manas lielākās bažas ir par to
, kā palielināt rezervāciju skaitu un panākt, lai mans sludinājums izceltos citu vidū, vienlaikus gādājot par to, lai viesiem būtu nevainojama pieredze.

Droši pastāstiet man, ko varu darīt, lai uzlabotu savu sludinājumu.

Lūk, sludinājuma saite: airbnb.com/h/edencourt

5 atbildespirms 2 dienām
Atlasiet reakciju

Airbnb oficiālā platforma saimniekiem

Saņemiet ieteikumus, dalieties padomos un nosviniet panākumus – visu vienuviet.

5 atbildes

Genichiro
@Genichiro0•Hashimoto, Japāna

Priecājos iepazīties.

Iespējams, būtu labāk nepublicēt savu Wi-Fi paroli vai Netflix ekrānuzņēmumu.

2 atbildespirms stundas
Atlasiet reakciju
Toby

Arī man ir prieks iepazīties, un paldies par atbildi. Es saprotu, ka nevajag publicēt savu Wi-Fi paroli, bet man šķita, ka Netflix ir vairāk mārketinga gājiens, lai viesi varētu vizuāli redzēt viedtelevizora funkcijas.

1 atbildepirms 44 minūtēm
Atlasiet reakciju
Genichiro
@Genichiro0•Hashimoto, Japāna

Savā mājoklī esmu ierīkojusi arī viedo televizoru.

Autortiesību ierobežojumu dēļ Japānā es nepublicēšu nekādus videoierakstus, kuros redzams televizors.

pirms 15 minūtēm
Atlasiet reakciju
Susan
@Susan6573•Apvienotā Karaliste

Sveiks, Tobi!

Izskatās jauki, bet izskatās arī sarežģīti un mākslīgi. Atvainojiet, ja kļūdos. Pāris lietas – kāpēc cilvēki neuzņem bildes ar atvērtiem aizkariem, lai telpa būtu piepildīta ar gaismu, un neizslēdz televizoru?

Jūsu mājoklis ir aprakstīts kā tāds, kurā ir 3 guļamistabas un 3,5 vannasistabas, bet jūsu reklāmas tekstā ir norādīts: 2 guļamistabas un 2,5 vannasistabas, un jūs atkārtojaties. Rakstiet īsāk. Man kļuva garlaicīgi apmēram pusceļā, un es pārtraucu lasīt.

Un vēl viens liels trūkums – pārtrauciet lietot emocijzīmes, tās ir bērnišķīgas un apgrūtina lasīšanu.

Es pārrakstītu jūsu reklāmas tekstu, atbrīvojoties no atkārtojumiem, luksusa / komforta / izsmalcinātības, un izlabotu pretrunu par guļamistabām, jo tajā ir minētas 2 guļamistabas, bet pēc tam – 3 atsevišķas guļamistabas.

Laipni lūdzam Eden Court Apartments – modernā, pilnībā mēbelētā dzīvoklī ar 2 guļamistabām un 2,5 vannasistabām, kas atrodas Nmai-Adjiriganor ielā Īstlegonā, Akrā.

Tās ir ērtas otrās mājas, kas ir ideāli piemērotas ģimenēm, darījumu ceļotājiem un viesiem, kuri apmeklē Akru.

Dzīvoklī ir:

• Atvērta plānojuma dzīvojamā un ēdamzona ar gaisa kondicionētāju
  • Viedtelevizors ar izklaides lietotnēm
  • Pilnībā aprīkota moderna virtuve ar sadzīves tehniku, virtuves piederumiem un galda piederumiem
  • Bezmaksas kafija un brokastu pamatprodukti
  • Divas ērtas guļamistabas ar divguļamām gultām, gaisa kondicionētāju, viedajiem televizoriem un svaigu gultasveļu
  • Divas pilnībā aprīkotas vannasistabas un ērta viesu tualete
  • Bezmaksas autostāvvieta
  • Piekļuve veļas žāvēšanas auklai pagalmā

Lai atvieglotu jūsu uzturēšanos Akrā, piedāvājam arī: transportu no lidostas un privātas pilsētas ekskursijas.

Lūdzu, ņemiet vērā: jūsu uzturēšanās cenā ir iekļauta sākotnējā komunālo pakalpojumu kvota, kas sedz elektroenerģijas, ūdens, gāzes un ģeneratora degvielas patēriņu; var tikt piemērota papildu maksa. Ir arī rezerves ģenerators gadījumam, ja tiek pārtraukta elektroapgāde. Ja jums pirms rezervācijas veikšanas ir kādi jautājumi par komunālajiem pakalpojumiem vai ģeneratora lietošanu, lūdzu, sazinieties ar mums.

Ceru, ka tas ir noderīgi.

Lai veicas, un vislabākie vēlējumi!

Sūzena 🙂

1 atbildepirms 2 dienām
Atlasiet reakciju
Toby

Paldies, Sjūzen. Es lūdzu savu partnersaimnieku parūpēties par sludinājuma aprakstiem un ar to arī pietika. Es nebiju pamanījusi visus šos papildu formulējumus un pretrunas. Jūsu atbilde bija noderīga.

pirms 2 dienām
Atlasiet reakciju
Luis Angel
@LuisAngel•Kanāda

Sveiki! Vai, lūdzu, varētu man pastāstīt, kā es varu pieprasīt īpašu Airbnb konta pārvaldnieku, kas palīdzētu pārvaldīt manus sludinājumus un sniegtu atbalstu?

Mark
@Mark6458•Montclair, Ņūdžersija

Sveiki, kopienas dalībnieki!

Šī patiešām ir sarežģīta situācija. Es turpinu sazināties ar supersaimnieku atbalsta dienestu saistībā ar šo problēmu.

Meklējot pilsētu, kurā atrodas mans mājoklis, dzīvoklis tiek parādīts zem tās, un tiek rādīta blakus esošā pilsēta.

Kaimiņpilsēta nav galamērķis, uz kuru cilvēki vēlas doties.

Kā es varu panākt, lai šī problēma tiktu nodota augstākstāvošajām amatpersonām un atrisināta?

Paldies!

Marks

Sebastian
@Sebastian1837•Alicante, Spānija

Manam dzīvoklim ir tūrisma licence līdz 2027. gadam, taču tīmekļa vietnē man nav iespējas rezervēt dzīvokli uz mazāk nekā 10 dienām. Kas man jādara?

Frankie
@Frankie144•Losandželosa, Kalifornija

Sveiki. Vai kāds, lūdzu, var man palīdzēt? Kāds viesis man sniedza 1 zvaigznes vērtējumu. (Pirmais vērtējums, kas nav 5 zvaigznes, no 45 vērtējumiem.) Būtībā tas bija atriebīgs vērtējums saistībā ar zaudējumu atlīdzināšanas prasību. Airbnb to nenoņēma… vienkārši noraidīja bez iemesla. Vai kāds, lūdzu, var man pastāstīt, ko šajā situācijā darīt? Es vēlētos, lai šis pirmais 1 zvaigznes vērtējums tiktu dzēsts. Paldies!

Daniëlle
@Danielle402•Nīderlande

Labvakar!

Tikko saņēmu brīdinājumu no Airbnb, jo kāds viesis man sniedza 3 zvaigžņu vērtējumu. Un ka es savā sludinājumā, iespējams, esmu norādījusi nepatiesu informāciju.

Es vēlos nekavējoties šo jautājumu atrisināt;

Es vēlreiz pārskatīju savu sludinājumu, taču tas, ko Vendelīnes kundze raksta par divstāvu gultu, proti, ka tā ir ļoti šaura, ir patiess apgalvojums, jo tas ir sīkmājiens, un aprakstā ir skaidri norādīts, ka divstāvu gultas izmēri ir 70 cm x 200 cm. Tātad kundze par to varēja būt informēta.

Viņa norāda, ka uzskata, ka cena ir pārāk augsta, ņemot vērā to, ko viņa saņēma. Tas ir viņas viedoklis, taču mana cena ir līdzīga citu sīkmāju cenām, un es piedāvāju mājiņu nevainojamā stāvoklī, kas tiek slavēta par kārtīgumu un tīrību.

Manuprāt, kundze ir nedaudz aizvainota, jo viņa nevarēja ienākt namiņā agrāk par manā sludinājumā norādīto laiku. Es viņai gan devu šādu iespēju, bet viņa par to nevēlējās maksāt papildus. Viņa vienkārši neapdomāja to, ka man bija jāmaina uzkopšanas darbinieces grafiks, lai izpildītu viņas vēlmi.

Vēlos arī norādīt, ka šī īrniece veica rezervāciju saviem pieaugušajiem bērniem un ka viņai pašai pieder namiņš, kas atrodas 3 vietas tālāk parkā. Mēs praktiski esam kaimiņi.

Tāpēc man ir ļoti žēl, ka viņa piešķir 3 zvaigznes, taču tas ir viņas viedoklis.

Kas man šķiet nepamatoti, ir tas, ka Airbnb mani kritizē, lai gan manā sludinājumā nav nekādu nepatiesību. Viss, kas tajā norādīts, ir pieejams. Un mājiņa ir nevainojamā stāvoklī!

Tāpēc vēlos jūs norādīt uz maniem citiem viesiem, kuri arī ir uzrakstījuši atsauksmes.

Es vēlētos saņemt Airbnb atbildi uz šo situāciju.

Man patīk izīrēt savu mājokli ar jūsu starpniecību, un es ceru, ka tas notiks bieži.

Jau iepriekš ļoti pateicos par jūsu palīdzību.

Ar cieņu,

Danijela Sterke

Bosplekkie