Labdien visiem! Šī ir mana pirmā pieredze kā saimniekam. Esmu pateicīgs par jebkādiem ieteikumiem, idejām, padomiem, ko varat sniegt.
Jaunie saimnieki
Sāciet darboties, ņemot vērā padomus un ieteikumus par pirmajām rezervācijām un viesiem.
Sarunas
Aktuāli
Sveiki visiem!
Esmu Letīsija, un šogad aprit 14 gadi, kopš esmu Airbnb supersaimniece. 😃 Mēs kopā ar ģimeni uzņemam viesus savā mājoklī ciematā Francijas dienvidrietumos. 🇫🇷🍇🌞🏡🏰
Man ļoti patīk māksla un ceļošana, bet arī gastronomija un futbols. Jā, jā! ⚽️ Uz priekšu, "Les Verts"! 💚💚💚
Piecus gadus esmu veltījusi savu brīvo laiku Airbnb saimnieku kopienas vadīšanai savā reģionā – dienvidrietumos, kur esmu kopienas vadītāja, darbojoties brīvprātīgi.
Ja jums vēl nav bijusi iespēja piedalīties kādā no saimnieku sanāksmēm savā vietējā kopienā, aicinu to darīt. Tā ir lieliska iespēja dalīties pieredzē un iepazīt citus saimniekus jūsu reģionā. (Noderīga informācija ir publicēta kluba lapās)
Kad vien iespējams, es šeit sniedzu dažus ieteikumus, pamatojoties uz savu pieredzi un aizraušanos.
Es ar nepacietību gaidu iespēju uzzināt nedaudz vairāk par jums un turpināt sniegt viens otram atbalstu.
Tagad ir jūsu kārta. Pastāstiet mums:
Kas jūs esat?
Kur jūs, saimnieki, atrodaties? 🇫🇷🇧🇷🇮🇹
Kādas ir jūsu iecienītākās tēmas?
Kā mēs varam jums palīdzēt?
Uz drīzu tikšanos! 😃
P.S.: Es dalos ar jums nedaudz savas mākslas 🎨
Sveiki visiem! Priecājos atkal būt šeit un par jauno telpu, kurā mēs visi varam sazināties cits ar citu :-)
Sveicieni visiem no Romas :-D
Labdien!
Es pārvaldu mājokli Remā un pašlaik meklēju uzticamu personu, kas varētu veikt uzkopšanas darbus.
Kurš varētu man palīdzēt šajā meklēšanā?
Sveiki! Vai kāds ir Armēnijā?
Sveiki! Esmu jauna lietotāja, tikko publicēju savu sludinājumu un gribēju pajautāt, kā var iekasēt un pievienot uzkopšanas izmaksas, kas dažkārt tiek iekasētas Airbnb. Vai to piemēro atsevišķi? Vai arī tai jābūt daļai no sākotnējās maksas, ko norāda kā cenu? Liels paldies par jūsu padomiem!
Airbnb platformā jūs varat pievienot uzkopšanas maksu, maksu par mājdzīvniekiem un maksu par papildu viesiem tur, kur iestatāt cenu, pieejamību un tamlīdzīgus parametrus.
Sveika, Katerīna! 💞Priecājos, ka pastāstīji par to, kas tevi uztrauc. Es pati esmu noteikusi uzkopšanas maksu 60 eiro apmērā, maksu par papildu viesu izmitināšanu pēc 2 personām 24 eiro apmērā, suņi ir laipni gaidīti par maksu 25 eiro apmērā, maksimāli 2 suņi. Man tas ir lietderīgi, jo mana māja ir diezgan liela, un es arī uzskatu, ka par uzkopšanu patiešām var iekasēt papildu maksu. Es to salīdzinu ar to, ka, ja es nolīgtu uzkopšanas speciālistu, es, iespējams, nesaņemtu to par cenu, kas norādīta sludinājumā, ja to pašu darbu veiktu kāds no malas. Man tas vismaz ir strādājis, un es nedomāju, ka tas būtu ietekmējis rezervācijas. Esmu saimniece Somijā, un man bija prieks uzzināt par tavu situāciju💞Viss kārtībā, un pievieno uzkopšanas maksu🤗Ar cieņu, Tuija
Pievienojieties sarunai
Forums saimniekiem visā pasaulē – vienuviet saņemiet ieteikumus, dalieties padomos un attīstiet savu uzņēmējdarbību.
Sveiki! Esmu jauns Airbnb lietotājs.
Nesen redzēju ierakstu par izmaiņām attiecībā uz bērniem līdz 12 gadu vecumam un to, kā tie tiek norādīti. Vai kāds var man palīdzēt atrast šo ierakstu? Paldies.
Sveiki! Es pārvaldu divus Airbnb mājokļus Angusā, Skotijā. Es meklēju palīdzību ar dažām uzkopšanas darbībām, ko pati nevaru paveikt. Vai kāds var ieteikt vietējos uzkopšanas speciālistus vai, iespējams, partnersaimnieku, ar kuru varētu palīdzēt viens otram veikt uzkopšanu? Paldies, Rona