Sveiks, Tobi!
Izskatās jauki, bet izskatās arī sarežģīti un mākslīgi. Atvainojiet, ja kļūdos. Pāris lietas – kāpēc cilvēki neuzņem bildes ar atvērtiem aizkariem, lai telpa būtu piepildīta ar gaismu, un neizslēdz televizoru?
Jūsu mājoklis ir aprakstīts kā tāds, kurā ir 3 guļamistabas un 3,5 vannasistabas, bet jūsu reklāmas tekstā ir norādīts: 2 guļamistabas un 2,5 vannasistabas, un jūs atkārtojaties. Rakstiet īsāk. Man kļuva garlaicīgi apmēram pusceļā, un es pārtraucu lasīt.
Un vēl viens liels trūkums – pārtrauciet lietot emocijzīmes, tās ir bērnišķīgas un apgrūtina lasīšanu.
Es pārrakstītu jūsu reklāmas tekstu, atbrīvojoties no atkārtojumiem, luksusa / komforta / izsmalcinātības, un izlabotu pretrunu par guļamistabām, jo tajā ir minētas 2 guļamistabas, bet pēc tam – 3 atsevišķas guļamistabas.
Laipni lūdzam Eden Court Apartments – modernā, pilnībā mēbelētā dzīvoklī ar 2 guļamistabām un 2,5 vannasistabām, kas atrodas Nmai-Adjiriganor ielā Īstlegonā, Akrā.
Tās ir ērtas otrās mājas, kas ir ideāli piemērotas ģimenēm, darījumu ceļotājiem un viesiem, kuri apmeklē Akru.
Dzīvoklī ir:
- Atvērta plānojuma dzīvojamā un ēdamzona ar gaisa kondicionētāju
- Viedtelevizors ar izklaides lietotnēm
- Pilnībā aprīkota moderna virtuve ar sadzīves tehniku, virtuves piederumiem un galda piederumiem
- Bezmaksas kafija un brokastu pamatprodukti
- Divas ērtas guļamistabas ar divguļamām gultām, gaisa kondicionētāju, viedajiem televizoriem un svaigu gultasveļu
- Divas pilnībā aprīkotas vannasistabas un ērta viesu tualete
- Bezmaksas autostāvvieta
- Piekļuve veļas žāvēšanas auklai pagalmā
Lai atvieglotu jūsu uzturēšanos Akrā, piedāvājam arī: transportu no lidostas un privātas pilsētas ekskursijas.
Lūdzu, ņemiet vērā: jūsu uzturēšanās cenā ir iekļauta sākotnējā komunālo pakalpojumu kvota, kas sedz elektroenerģijas, ūdens, gāzes un ģeneratora degvielas patēriņu; var tikt piemērota papildu maksa. Ir arī rezerves ģenerators gadījumam, ja tiek pārtraukta elektroapgāde. Ja jums pirms rezervācijas veikšanas ir kādi jautājumi par komunālajiem pakalpojumiem vai ģeneratora lietošanu, lūdzu, sazinieties ar mums.
Ceru, ka tas ir noderīgi.
Lai veicas, un vislabākie vēlējumi!
Sūzena 🙂
Paldies, Sjūzen. Es lūdzu savu partnersaimnieku parūpēties par sludinājuma aprakstiem un ar to arī pietika. Es nebiju pamanījusi visus šos papildu formulējumus un pretrunas. Jūsu atbilde bija noderīga.