Labvakar!
Tikko saņēmu brīdinājumu no Airbnb, jo kāds viesis man sniedza 3 zvaigžņu vērtējumu. Un ka es savā sludinājumā, iespējams, esmu norādījusi nepatiesu informāciju.
Es vēlos nekavējoties šo jautājumu atrisināt;
Es vēlreiz pārskatīju savu sludinājumu, taču tas, ko Vendelīnes kundze raksta par divstāvu gultu, proti, ka tā ir ļoti šaura, ir patiess apgalvojums, jo tas ir sīkmājiens, un aprakstā ir skaidri norādīts, ka divstāvu gultas izmēri ir 70 cm x 200 cm. Tātad kundze par to varēja būt informēta.
Viņa norāda, ka uzskata, ka cena ir pārāk augsta, ņemot vērā to, ko viņa saņēma. Tas ir viņas viedoklis, taču mana cena ir līdzīga citu sīkmāju cenām, un es piedāvāju mājiņu nevainojamā stāvoklī, kas tiek slavēta par kārtīgumu un tīrību.
Manuprāt, kundze ir nedaudz aizvainota, jo viņa nevarēja ienākt namiņā agrāk par manā sludinājumā norādīto laiku. Es viņai gan devu šādu iespēju, bet viņa par to nevēlējās maksāt papildus. Viņa vienkārši neapdomāja to, ka man bija jāmaina uzkopšanas darbinieces grafiks, lai izpildītu viņas vēlmi.
Vēlos arī norādīt, ka šī īrniece veica rezervāciju saviem pieaugušajiem bērniem un ka viņai pašai pieder namiņš, kas atrodas 3 vietas tālāk parkā. Mēs praktiski esam kaimiņi.
Tāpēc man ir ļoti žēl, ka viņa piešķir 3 zvaigznes, taču tas ir viņas viedoklis.
Kas man šķiet nepamatoti, ir tas, ka Airbnb mani kritizē, lai gan manā sludinājumā nav nekādu nepatiesību. Viss, kas tajā norādīts, ir pieejams. Un mājiņa ir nevainojamā stāvoklī!
Tāpēc vēlos jūs norādīt uz maniem citiem viesiem, kuri arī ir uzrakstījuši atsauksmes.
Es vēlētos saņemt Airbnb atbildi uz šo situāciju.
Man patīk izīrēt savu mājokli ar jūsu starpniecību, un es ceru, ka tas notiks bieži.
Jau iepriekš ļoti pateicos par jūsu palīdzību.
Ar cieņu,
Danijela Sterke
Bosplekkie