Divistabu dzīvoklis @Sauthemptonā. Pieejams daudz priekšmetu. 2 divguļamās gultas, augstākās kvalitātes gultasveļa, televizors, virtuves piederumu komplekti, katli, šķīvji, pannas.
Kopienas kafejnīca
Sazinieties ar citiem saimniekiem, dalieties stāstos, izbaudiet neformālas sarunas un nosviniet panākumus!
Sarunas
Aktuāli
Sveiki visiem!
Vai kādreiz esat vēlējies, lai būtu vieta, kur apspriest unikālās situācijas, kas rodas viesu uzņemšanas laikā? Tieši tam ir paredzēts Saimnieku loks.
👉Dodieties uz kopienas foruma sānjoslu, noklikšķiniet uz "Saimnieku loks" un pēc tam uz pogas "Pievienoties", lai iegūtu piekļuvi. Ja nenoklikšķināsiet uz "Pievienoties", jūs nevarēsiet redzēt sarunas un tajās piedalīties (vai arī varat noklikšķināt šeit, lai skatītu Saimnieku loku).
Piezīme. Šajā sadaļā notiekošās diskusijas netiks rādītas interneta meklēšanas rezultātos!
Pievienojieties!
Ar cieņu
Bhumika
Šo sarunu es ierosināju šeit, CC, pirms dažiem gadiem. Nesen man bija iespēja sazināties ar kādu ievērojamu Austrālijas izklaidētāju Adelaides Mākslas festivāla ietvaros, un tas man atgādināja par šo veco ierakstu… Kuru jūs vēlētos uzņemt?
Ja būtu iespēja, kuru cilvēku uz šīs planētas jūs visvairāk vēlētos uzņemt… un kāpēc?
Es uzsākšu diskusiju, sakot, ka mans viesis būtu Skots Nīsons!
Skots kopā ar vecākiem emigrēja no Skotijas uz Austrāliju 1964. gadā, kad viņam bija 5 gadi. Viņi pārcēlās uz Dienvidaustrāliju un apmetās Adelaidas priekšpilsētā Elizabetā, kas atrodas aptuveni 30 minūšu attālumā no vietas, kur es dzīvoju.
Pēc neveiksmīgā mēģinājuma iegūt izglītību Skots pievienojās Clifford Theatres filmu tīklam, piegādājot filmu lentes dažādiem Clifford kinoteātriem visā pilsētā. Viņš kāpa pa karjeras kāpnēm filmu industrijā šeit, Austrālijā, līdz 1986. gadā kļuva par Twentieth Century Fox filmu izplatīšanas nodaļas vadītāju Austrālijā. Viņu pārvilināja uz "Twentieth Century Fox" ASV, un viņš pārcēlās turp 1993. gadā kā mārketinga viceprezidents un galu galā kļuva par "Twentieth Century Fox" prezidentu.
2003. gadā viņu uzaicināja kļūt par Sony Entertainment prezidentu, un starp amatu maiņām viņš devās atvaļinājumā uz Pnompeņu Kambodžā.
Ceļojuma laikā viņš nejauši nonāca pilsētas atkritumu izgāztuvē un bija satriekts, redzot simtiem bērnu, kas bija tikai 4 gadus veci, meklējot jebko, ko vien varēja atrast, lai gādātu par savu ģimeņu iztiku.
Viņš pameta Kambodžu un uzsāka darbu uzņēmumā "Sony", taču viņu nepārtraukti vajāja domas par tiem bērniem tajā Pnompeņas atkritumu izgāztuvē, tāpēc pēc 3 mēnešiem viņš pārdeva visu, kas viņam piederēja Losandželosā, pārcēlās uz Kambodžu un nodibināja Kambodžas Bērnu fondu, kas pašlaik nodrošina izglītību vairāk nekā 2000 bērnu un rūpējas par 20 000 ģimeņu.
Kurš gan tā rīkojas – atsakās no ietekmīgākā amata pasaules izklaides industrijā un velta sevi un savu dzīvi mazāk priviliģētajiem?
Skotam tagad ir 67 gadi, un viņš ir tāda cilvēka iemiesojums, kāds es vēlētos būt, un, ja man būtu tāda iespēja, es labprāt pavadītu vakaru vai divus kopā ar Skotu, lai noskaidrotu, kas viņu ir padarījis par tik lielisku cilvēku!
Priekā......Robs
Daļa no jaunākā rudens atjauninājuma ir kartes, kurās varat aplūkot savus un savu draugu ceļojumus. Tur jūs varat arī uzreiz redzēt, vai viņiem patika mājoklis un kā viņi to novērtēja:
Vai jau esat tās apskatījuši un atklājuši kaut ko interesantu?
Uz sadaļu "Connections": https://www.airbnb.de/users/profile/connections-map
Kad pieminēji kafiju, tu ieguvi sabiedroto manā personā.
Sveiki visiem!
Vai kādreiz esat vēlējies, lai būtu vieta, kur apspriest unikālās situācijas, kas rodas viesu uzņemšanas laikā? Tieši tam ir paredzēts Saimnieku loks.
👉Dodieties uz kopienas foruma sānjoslu, noklikšķiniet uz "Saimnieku loks" un pēc tam uz pogas "Pievienoties", lai iegūtu piekļuvi. Ja nenoklikšķināsiet uz "Pievienoties", jūs nevarēsiet redzēt sarunas un tajās piedalīties (vai arī varat noklikšķināt šeit, lai skatītu Saimnieku loku).
Es pievienojos! 🙌🏼🫡❤️
Mēs patiesi aicinām saimniekus pievienoties saimnieku kopienai un tajā piedalīties – mēs daudz mācāmies kopā.
Priecāsimies par iespēju apmainīties ar informāciju 😉
Pievienojieties sarunai
Forums saimniekiem visā pasaulē – vienuviet saņemiet ieteikumus, dalieties padomos un attīstiet savu uzņēmējdarbību.
Sveiki visiem! Esmu šeit, lai dalītos savā nesenajā pieredzē kā Airbnb supersaimnieks, kurš šo statusu ir saglabājis 2 gadus. Pirms aptuveni trim nedēļām man bija viesis, kurš savas uzturēšanās laikā appludināja manu mājokli. Es visu dokumentēju (ar laika un datuma atzīmēm) un nosūtīju Airbnb. Es iztērēju vairāk nekā 7 tūkst. ASV dolāru mājokļa remontam (ar pārbaudītiem rēķiniem/kvītīm), un Airbnb kopš 24.09.2026. nav izskatījis manu prasību. Tagad esmu nokavējusi hipotekārā kredīta maksājumu, jo lielāko daļu savu ietaupījumu iztērēju mājokļa remontam pēc tam, kad viesis to appludināja, un pat pēc tam, kad par to informēju divus dažādus vadītājus, joprojām nav nekādas atbildes par manu prasību. Ja nonākat situācijā, kurā radušies bojājumi, NEMAKSĀJIET par bojājumu novēršanu uzreiz (ja iespējams). Saņemiet tāmi, bloķējiet attiecīgās dienas un iesniedziet prasību par zaudējumiem un lietošanas iespējas zaudēšanu. Nedariet tā, kā es, jo tagad es šomēnes varu zaudēt savu māju, jo man nav līdzekļu hipotekārā kredīta atmaksai. Un tas viss tāpēc, ka viesis appludināja manas mājas, un Airbnb nav darījis neko, lai atrisinātu jautājumu par maniem izdevumiem VAI par dienām, kuras es zaudēju remonta laikā. Es par to publicēšu informāciju arī savās sociālo tīklu platformās, lai cilvēki būtu informēti par to, ka Airbnb sniedz minimālu vai nekādu aizsardzību uzņēmējdarbībā, kurā pastāv liela bojājumu rašanās iespējamība. Esmu izpētījusi VRBO un, iespējams, pārcelšu savu uzņēmējdarbību uz šo platformu, ja, protams, atradīšu veidu, kā saglabāt savu mājokli.
Labdien! Esmu Dome, jau 2 gadus esmu vienistabas dzīvokļa saimnieks Saronno.
Esmu saimnieks un man ir darbs, kas aizņem daudz laika.
Es pieņēmu tiešās rezervācijas no cilvēkiem, kuriem platformā ir labas atsauksmes, lai palielinātu uzturēšanās reižu skaitu.
Sveiki, , man arī tāpat! 😊
-kalendārs
-pieejamība